Η δραστηριοποίηση δύο καταστημάτων ψιλικών ειδών στα Πελετά βοηθά σημαντικά στην αυτονομία του χωριού, καθώς οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά για το σπίτι, δίχως να χρειάζεται να πραγματοποιούν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις στους μεγάλους δήμους της περιοχής. Έτσι, το κατάστημα της μπάρμπα - Νίκου και του Τάκη θα εξυπηρετούσαν πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

 

Κατάστημα Ψιλικών Νίκου Μάγγα

  • Παντοπωλείο - Είδη Άρτου: Μάγγας Παναγιώτης.

Το κατάστημα ψιλικών του Νίκου Μάγγα βρίσκεται στην κεντρική αγορά του χωριού και αποτελεί ένα από τα πιο παλιά καταστήματά του, προσφέροντας ένα απαραίτητο στήριγμα στους μόνιμους κατοίκους ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο του χειμώνα. Στα ράφια του μαγαζιού ο καταναλωτής μπορεί να βρει κάθε είδος πρώτης ανάγκης για το σπιτικό του ή το ενοικιαζόμενο δωμάτιο, που διαμένει. Σε περίπτωση που χρειαστεί, η θεια - Πιπή είναι πάντα πρόθυμη και φιλική να εξυπηρετήσει και να διευκολύνει τους πελάτες της.

 

 

  Κατάστημα Ψιλικών Παναγιώτη Μάγγα

Το κατάστημα του Τάκη Μάγγα, γνωστό περισσότερο με την ονομασία «Φιρφιτσάλης», αποτελεί το νεότερο παντοπωλείο που άνοιξε στην κεντρική αγορά του χωριού. Το κατάστημα μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο, διαθέτοντας πληρότητα σε πολλά είδη πρώτης ανάγκης. Προσεγμένο και περιποιημένο το νεοσύστατο μαγαζί λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Προσηνής και εύθυμος, ο Τάκης βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των πελατών του να βοηθήσει και να κατατοπίσει τους περαστικούς που ζητούν πληροφορίες για το χωριό.
  • Κατάστημα Ψιλικών: Μάγγας Νικόλαος.